Metselaar Amsterdam

Als erkend metselbedrijf en voegbedrijf uit Amsterdam en onze beste metselaar uit de regio van de stad Amsterdam leveren wij maatwerk op het gebied van allerlei soorten metselwerkzaamheden. Denk hierbij onder andere aan:

Wij zijn specialist op ons gebied en een bedrijf waarop u kunt bouwen. Het is belangrijk dat onze reputatie goed blijft omdat we het voornamelijk moeten hebben van mond-op-mond reclame.

U bent dus verzekerd van kwalitatief perfect werk en klanttevredenheid.

Onze diensten kunnen worden ingezet zowel particulier als op de zakelijke markt. Ook voor nieuwbouwprojecten draaien wij onze hand niet voor om.

metselaar-Amsterdam
Metselaar in Amsterdam

Muren metselen in Amsterdam

Metselen in Amsterdam is een ambacht en in ons bedrijf wordt dit door vakbekwame mensen uitgevoerd. Ons vakkundige personeel helpt u graag bij het metselen van muren bij verbouwingen of nieuwbouwprojecten.

Wij kunnen zowel binnen- als buitenmuren metselen. Voor binnenmuren gebruiken we in de meeste gevallen de snelbouwstenen of kalkzandsteen. Voor buitenmuren gebruiken we natuurlijk gewoon bakstenen naar keuze.

We bouwen allerlei soorten muren in op de gewenste manier. Denk bijvoorbeeld siermetselwerk, tuinmuren en tuinpilaren, het verband dat u graag wilt hebben en alle andere opties onder het metselwerk.

Ook de muren voor voor nieuwbouwwoningen, schuren, garages, aanbouwen en bijkeukens metselen is voor ons geen enkel probleem. Onze expertise ligt bij door strijkwerk, lijmwerk en voegwerk, maar ook voor andere soorten werkzaamheden op het gebied van metselwerken kunt u bij ons terecht.

Gevelrenovatie Amsterdam

Met een gemetselde gevel in Amsterdam kom je er niet onder uit om met enige regelmaat een gevelrenovatie uit te laten voeren.

Na verloop van tijd komt een Amsterdamse gevel in verval en om van kwaad tot erger te voorkomen is het dan simpelweg nodig te renoveren.

Uw gevel komt weer als nieuw uit te zien door de renovatie en uw huis stijgt in waarde. Elke gevel reageert op weersinvloeden en het is belangrijk dat u uw woning of bedrijfspand goed onderhoudt.

Zoals gezegd kan de situatie alleen maar verergeren als dit niet op tijd gedaan wordt.

Voor een deskundige opknapbeurt bent u bij metselbedrijf de Metsel-Gigant uit Amsterdam aan het juiste adres.

Gevelreiniging Amsterdam

De gemiddelde kosten voor een gevelreiniging in Amsterdam beginnen al vanaf € 5,- tot € 8,- per m² ( vierkante meter ) Maar wat zijn nu de exacte prijzen om uw eigen gevel van uw huis grondig te laten reinigen ( schoon te laten maken ) en hoe worden deze kosten per vierkante meter ( m² )  berekend?

Een gevel schoonmaken ( gevelreinigingen ) worden eigenlijk altijd per vierkante meter berekend door een gevelreiniger.

Bij een gevelreiniging kunnen meerdere methodes worden toegepast zoals stoomcleanen of een chemische reiniging. Gevelreiniging gaat dus vaak samen met:

gevelreiniger
Gevelreiniger

Voegen repareren metselaar Amsterdam

Wij als metselaar uit Amsterdam zijn professionals op het gebied van voegen repareren.

We hebben dan ook zeer veel klussen in Amsterdam mogen uitvoeren en hebben dus ruime ervaring met de verschillende bouwmethodes in Amsterdam.

Zulke klussen zijn regelmatig in Amsterdam nodig en als serieus metselbedrijf kunnen we al de klussen in Amsterdam perfect uitvoeren.

Voegen repareren is lastig om zelf te doen en onze vakmannen zijn uiteraard geschoold en gediplomeerd. We kunnen elk soort voeg repareren en waar nodig geheel vervangen. 

Het repareren is vaak onderdeel van een volledige gevelrenovatie project dat wij uitvoeren.

Voegen kunnen scheuren of afbrokkelen en creëren zo allerlei vochtproblemen in huis. Vervolgschade kan voorkomen worden door snel een reparatie uit te laten voeren door een erkend metselbedrijf zoals de Metsel-Gigant.

Impregneren buitenmuren Amsterdam

Na een eventuele gevelrenovatie wordt er vaak gekozen om de gehele gevel te impregneren. Door een buitenmuur te impregneren wordt er een water en vuil afstotende laag aangebracht. Hierdoor hebben weersinvloeden minder invloed op de buitenmuur.

Ook is er een veel lagere kans op vochtproblematiek.

Door te impregneren brengt u een waterafstotende, dunne, onzichtbare laag aan op de muur. De muren blijven vrij van schade en vocht en uw huis vermeerdert zelfs in prijs.

Schoorsteenrenovatie

Als uw schoorsteen door storm of andere invloeden beschadigd is kunt u ook ons metselbedrijf in Amsterdam inschakelen.

Wij hebben jarenlang ervaring met schoorsteen bouwen, repareren en renoveren. Wij werken met vakkundige medewerkers en verlenen een uitstekende service door het hele land zoals Den Haag, Rotterdam, en Utrecht

Prijzen metselwerk per m2

Dit is ook de reden dat wij de metselwerk prijzen laag kunnen houden. Zo werken wij samen met een vloerenbedrijf die zand cement dek vloeren legt, dit is handig in verband met de snelheid die wij dan kunnen leveren.

Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Zo ontdekt u al snel uw voordeel. Als u benieuwd bent geworden naar onze tarieven dan kunt u online een offerte aanvragen.

Binnen maximaal 2 werkdagen ontvangt u van ons antwoord.

Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten zodat de metselaars bij u aan de slag kunnen. We hebben ook een speciale pagina met informatie over de prijzen per m2.

Werken met erkende metselaars

De Metselbedrijf & Voegbedrijf de Metsel-Gigant heeft veel zelfstandig werkende metselaars in dienst. Zij zijn echte vakmannen die kwalitatief hoogwaardig werk leveren.

Voordat zij zelfstandig mogen werken, dienen zij te beschikken over minimaal vijf jaar ervaring. Al onze metselaars zijn in het bezit van een vakdiploma en de benodigde ervaring.

Ervaar de expertise van ons ten aanzien van andere metselbedrijven. Niet voor niets zijn wij al jaren lang een vooraanstaande partij wanneer het aankomt op allerlei metselwerken.

Offerte metselwerk Amsterdam

Bent u benieuwd voor welke kosten wij uw metselklus in Amsterdam kunnen uitvoeren? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier op onze website.

Probeer de klus zo duidelijk mogelijk te beschrijven zodat we een goed beeld krijgen van wat er precies moet gebeuren.

Op deze manier zijn wij in staat om een adequate offerte te maken, deze ontvangt u bovendien binnen 2 werkdagen na het aanvragen van ons.

RandstadBuiten de Randstad
Metselaar AlkmaarMetselaar Amersfoort
Metselaar RotterdamMetselaar Zwolle
Metselaar HaarlemMetselaar Breda
Metselaar UtrechtMetselaar Eindhoven
Metselaar Den HaagMetselaar Enschede
Metselaar AlmereMetselaar Nijmegen
Metselaar LeidenMetselaar Tilburg
Metselaar HoofddorpMetselaar Groningen
Metsel-Gigant
Metsel-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!