Metselaar Breda

Als metselaar in Breda staat metselaarsbedrijf de Metsel-Gigant helemaal voor u klaar voor allerhande metselwerken. Heeft u een goed en betaalbaar metselbedrijf nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij staan garant voor een zeer grote kwaliteit waar u absoluut van zult opkijken. Zo zijn wij een erkend bedrijf en bieden de beste garanties voor het door ons uitgevoerde werk.

Het kan natuurlijk best lastig zijn om zelf een muurtje te metselen als u niet zoveel ervaring heeft en juist op dat soort momenten komt dit bedrijf goed van pas, omdat haar medewerkers wel de nodige ervaring hebben.

Laat het maar aan hen over en het resultaat zal echt verbluffend blijken zijn.

prijs-metselwerk-per-m2
Metselwerk

Gevelrenovatie Breda

Breda kent vele oude panden met prachtige gemetselde gevels. Eens in de zoveel tijd is het noodzakelijk dat de oude gevels in Breda onderhouden worden door een betaalbare gevelrenovatie uit te laten voeren. Gevelrenovatie is niet goedkoop maar hoeft ook niet duur te wezen.

Leest u hier alles over de kosten van een gevelrenovatie….

Wij kunnen de huidige staat van de oude gevel prima opnemen en bepalen wat er precies moet gebeuren voor de juiste renovatie. Na deze prijsopgave voor de gevelrenovatie kunt u beslissen of u met ons in zee wilt gaan.

De renovatieprijs kan altijd voor de klus vastgesteld worden zodat u nooit voor onaangename verassingen komt te staan.

Gevelreiniging Breda

Het behoud van uw gevel en buitenmuren zowel van uw bestaande of nieuwbouwwoning is erg belangrijk als u de woning in Breda op ten duur wilt verhuren of wilt verkopen.

Ook verbeterd het regelmatig schoonmaken en een gevelreiniging van uw buitenmuren van uw woning in Breda het complete aanzicht.

Huur een van onze speciaal opgeleiden gevelreinigers in en hij zorgt ervoor dat uw gevels en buitenmuren weer als nieuw worden voor een goedkope gevelreiniging prijs.

Om ervoor te zorgen dat uw gevel er weer als nieuw uit komt te zien is het van groot belang dat u regelmatig gevelonderhoud pleegt. Denkt u hierbij aan:

Soort gevelonderhoudGemiddelde prijs per m² incl btw
Gevel reinigen met hogedrukspuit€ 4,- tot € 10,-
Gevel impregneren met impregneermiddel€ 5,- tot € 10,-
Gevel opnieuw laten voegenVanaf € 8,- per m²
Gevelreiniger inhuren€ 35,- per uur

Metselbedrijf in Breda

Stel nu dat er inderdaad iets is waarbij de hulp van een metselaar Breda goed van pas zou kunnen komen. Dan hoeft u zich sowieso niet druk te maken om de kosten, want de Metsel-Gigant verricht haar werkzaamheden tegen een leuke prijs.

In ieder geval dus lage kosten, zeker gezien de kwaliteit die u er voor in de plaats terug krijgt.

Deze scherpe metselwerk prijzen kunnen aan u worden aangeboden vanwege de lage inkoopprijs die het bedrijf heeft. Daarnaast speelt de flexibiliteit bij de Metsel-Gigant hier ook een hele belangrijk rol in.

Metselwerken in de omgeving Breda

Het maakt niet uit of het nu om een grote of kleine klus gaat de metselaar Breda voert het allemaal uit uw kosten blijven dus beperkt.

Er is zelfs nog wat bijzonders aan de hand. Wie dacht dat tegenwoordig de prijs van zo ongeveer alles flink aan het dalen is slaat de plank echt volledig mis.

In tegenstelling tot wat u misschien zou verwachten, omdat het nu eenmaal een feit is dat het crisis is, is opvallend genoeg de prijs bij ons metselbedrijf.

metselen-buitenmuren
Metselen buitenmuren

Metselaar Breda per uur

Zoals eerder aangegeven heeft deze metselaar Breda een heel erg veelzijdig aanbod voor u. Gevels en schoorstenen kunt u met behulp van het bedrijf laten renoveren.

Ook voor het repareren van voegen en het impregneren van buitenmuren draait dit bedrijf zijn hand echt niet meer om.

Maar natuurlijk kunt u ook bij de Metselaar Breda terecht voor het laten metselen van een muur.

Offerte metselwerk

Op ieder moment is het heel gemakkelijk om op de site een offerte aan te vragen voor meer informatie over het bedrijf en haar werkzaamheden, of de vraag of wij bij u in de buurt werken. Daarnaast is het ook mogelijk om te bellen op 020-4971683.

Als u het offerteformulier voor uw metselklus in Breda heeft ingevuld zullen wij altijd binnen 2 werkdagen reageren met een prijs op maat! U bent dus snel op de hoogte van de kosten.

RandstadBuiten de Randstad
Metselaar AmsterdamMetselaar Amersfoort
Metselaar RotterdamMetselaar Alkmaar
Metselaar HaarlemMetselaar Zwolle
Metselaar UtrechtMetselaar Eindhoven
Metselaar Den HaagMetselaar Enschede
Metselaar AlmereMetselaar Nijmegen
Metselaar LeidenMetselaar Tilburg
Metselaar HoofddorpMetselaar Groningen


Metsel-Gigant
Metsel-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!