Metselaar Utrecht

Woont u in of nabij Utrecht en bent u op zoek naar een goede en betaalbare metselaar of metselbedrijf voor een metsel, gevelrenovatie of gevelreiniging klus Utrecht?

Dan kan onze metselaar uit Utrecht u van dienst zijn! Onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben een brede ervaring.

Ons metselbedrijf is dagelijks bezig met het metselen van muren, het reinigen van gevels , gevels en buitenmuren impregneren of het renoveren van gevels en schoorstenen.

Van voegen repareren tot een complete nieuwbouw; voor elke klus hebben wij de specialisten in huis.

opnieuw-voegen-gevel
Opnieuw gevel voegen

Metselklussen in Utrecht

De metselaar Utrecht is al jaren een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven als het om metselwerk gaat.

We kunnen u bijna altijd op korte termijn helpen, werken snel en houden ons aan de afspraken.

Bovendien zijn we goedkoper dan vrijwel alle concurrenten. Dit komt door onze slimme inkoop, die we samen met een aantal andere partijen regelen.

Bovendien vinden wij als metselbedrijf dat we simpelweg eerlijke prijzen moeten rekenen. Hierdoor kunnen we gunstige afspraken maken met onze leveranciers. En in dat voordeel laten we u volledig delen!

Gevelrenovatie Utrecht

Een gevelrenovatie ook wel gevelherstel genoemd is een van de meest onderschatte renovatie onderdelen van het onderhouden van je woonhuis.

De meeste oude gevels en buitenmuren met oude kapotte voegen zien er vervallen uit en doen uw woning zeker niet ten goede als u deze wilt verkopen of wilt opknappen.

Het is daarom een koud kunstje om je gevel opnieuw te metselen door onze metselaars.

Door je voor-, achter of zijgevel op tijd te laten renoveren kun je er voor zorgen dat u in de toekomst grote schades in je voegwerk en metselwerk voorkomt en hiermee uiteindelijk flink kunt besparen op de kosten om dan uw gevels te laten opknappen.

Gevelreiniging Utrecht

Een complete gevelreiniging kan en wordt in verschillende vormen uitgevoerd door onze speciale gevelreinigers.

De gemiddelde kostprijs van het reinigen van uw voor- of achtergevel ligt tussen de €4,- per m² bij een gevel met lichte mos aanslag.

Voor de ernstigere aanslag en vervuiling zoals graffiti verwijderen betaalt u gemiddeld tot €13,- per m².

Het laten reinigen van je vervuilde voor- of achter gevel door een gevelreinigingsbedrijf zorgt ervoor dat u bestaande of nieuwbouw woning er knap uit blijft zien.

Gevelonderhoud is van groot belang om toekomstige schade aan de buitenmuren van uw woning te voorkomen zoals scheuren in je gevel en loszittende voegen in je metselwerk.

Metselaar Utrecht mogelijkheden

Bij het bouwen van muren heeft u een ruime keuze uit soorten stenen, voegwerk en metseltechnieken.

Wij beheersen eigenlijk alle soorten metselwerk die er bestaan en gangbaar zijn in Nederland. 

De mogelijkheden in vorm en kleur van stenen en voegwerk zijn tegenwoordig enorm.

We lopen samen met u graag al uw wensen door en adviseren u desgewenst wat in uw situatie de beste keuze is. In metseltechnieken zijn we zeer ervaren.

metselen-buitenmuren
Buitenmuur metselen

Voeg- en metselbedrijf in Utrecht

Wat u ook wenst, Ons metselbedrijf in Utrecht kan het voor u realiseren ook bij u in de regio. En heeft u een speciaal verzoek, dan stellen wij alles in het werk om ook dat voor u geregeld te krijgen.

Het bouwen van muren is vakwerk. Dat kunt u het beste aan echte professionals overlaten.

Er komt immers best veel bij kijken: de juiste positie, correcte afmetingen, waterpas en het leggen van een gemetselde fundering.

En dat is slechts het begin. Uw klus is bij ons in goede handen, wij leveren en regelen alles. U heeft daar geen omkijken naar.

Metselaar Utrecht soorten metselwerk

Ook voor reparatiewerkzaamheden aan bijvoorbeeld uw gevel of schoorsteen bent u bij de metselaar Utrecht aan het juiste adres.

Ook het renoveren van een complete gevel is een klus die we al heel vaak gedaan hebben in Utrecht en omgeving.

Graag voeren we eerste een grondige gevel- en dak inspectie uit, waarna we u precies kunnen verstellen wat de stand van zaken is.

Soms zijn voegen of stenen zodanig versleten, dat ze volledig vervangen moeten worden. Het kan echter ook zijn dat een reiniging voldoende is.

Om problemen aan uw gevel in de toekomst te voorkomen, kunt u hem door ons laten impregneren. Dit zorgt voor extra bescherming en maakt het onderhoud veel gemakkelijker.

Neemt u snel contact met ons op. Wij leveren dan meteen een scherpe offerte, na het aanvragen van de offerte ontvangt u die namelijk binnen 2 werkdagen in uw mailbox.

RandstadBuiten de Randstad
Metselaar AmsterdamMetselaar Amersfoort
Metselaar RotterdamMetselaar Zwolle
Metselaar HaarlemMetselaar Breda
Metselaar AlkmaarMetselaar Eindhoven
Metselaar Den HaagMetselaar Enschede
Metselaar AlmereMetselaar Nijmegen
Metselaar LeidenMetselaar Tilburg
Metselaar HoofddorpMetselaar Groningen


Metsel-Gigant
Metsel-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!