Over ons

De Metsel-Gigant voeg & Metselbedrijf is al sinds 1983 een zeer bekend en eerzaam metselbedrijf wat tegenwoordig meerdere vestigingen heeft dan alleen Amsterdam.

Naast het uitvoeren van metselwerkzaamheden voeren wij onder andere meerdere factoren uit zoals:

Oprichter Metsel-Gigant b.v

De auteur van de geschreven informatie pagina’s en oprichter van metsel & voegbedrijf de Metsel-Gigant is de directeur Jouke de Groot.  (Zie pagina auteur ) Jouke loopt met een leeftijd van 72 al meer dan 53 jaar mee in de bouwwereld.

Niet alleen maar met metselwerk maar zo heeft hij kennis in verschillende bouw activiteiten. Denk hierbij aan:

Zoals u ziet heeft Jouke de Groot een zeer uitgebreide bouwachtergrond die u genoeg informatie kunt geven over de verschillende ( voor hem ) bekende vakken.

Ons team

De werkzaamheden op ons kantoor hebben grotendeels te maken met de juiste planning en het berekenen van verschillende soorten verbouwingen.

Ons metselteam hecht een enorme waarden aan de ervaringen en reviews van onze klanten. Wij zijn dan ook dagelijks bezig om de ervaringen van onze klanten in de gaten te houden zodat ze ten alle tijden tevreden zijn.

Bij renovatieprojecten besteden wij dan ook extra aandacht aan het behoud van het karakter van het huis of pand.

Onze Metsel specialisten

Jouke-de-Groot
Website auteur : Jouke de Groot
Accountant : Rob Geus
Planner : Saskia Gravenberg
Calculator : Gijs Neberink
Programmeur : Michael Sandvliet
Planning : Anton v.d. Kerk

Renovatie, Restauratie & Nieuwbouw

Of u nu muren wilt laten metselen in een renovatiewoning of in uw nieuwbouwwoning wij kunnen ieder metselwerk voor u realiseren van groot tot klein. In samenwerking met een erg bekend aannemersbedrijf uit Amsterdam voeren wij alle metselwerken uit van een deur dicht metselen tot aan het metselen van een uitbouw.

Al uw wensen met betrekking tot metselwerk in nieuwbouw, verbouw en renovatie kunnen wij voor u realiseren.

Door middel van onze uitstekende dienstverlening en persoonlijk contact met de klant, weten wij van de Metsel-Gigant voor iedere klant de beste en meest praktische oplossingen te vinden.

Wij zijn gespecialiseerd in het moderniseren van prachtige woningen uit de jaren 30 waarbij we streven naar optimaal leefcomfort, zonder dat de klassieke stijlelementen verloren gaan.

Persoonlijke aandacht

Wij werken al jaren lang met vaste onderaannemers die staan voor een zorgvuldige planning en scherpe prijzen.

Als middel groot metsel & voegbedrijf zijn wij groot genoeg om ook grotere bouwprojecten te voldoen. Kleinere klussen zoals een badkamer renoveren of een uitbouw laten bouwen zijn voor ons dagelijkse klusjes.

Prijzen & Offerte

Of het nu gaat om een reparatie in oud metselwerk of het compleet laten metselen van een huis de prijs is natuurlijk een van de belangrijkste aspecten!!!!

Bij ons kunt u deze geheel vrijblijvend aanvragen zodat u niet op kosten wordt gejaagd.

Vraagt u op deze pagina gratis de prijs indicatie aan van uw metsel of gevelreinigingsklus en u zult versteld staan hoe goedkoop wij deze werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Metsel-Gigant
Metsel-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!