Metselwerk offerte

Gratis een offerte aanvragen voor het metselen van uw muren of een gevelreiniging? Ontvang de metselwerk prijzen geheel vrijblijvend in uw mailbox binnen 2 minuten.

Wij staan voor kwaliteit en dat voor hele lage prijzen. Op het moment dat u een vrijblijvende offerte aanvraagt zullen wij een berekening maken aan de hand van de gegevens die u ons toestuurt.

Dit is een geheel vrijblijvende prijsindicatie voor de werkzaamheden die u wilt laten verrichten. Denk hierbij aan:

Vervolgens kunnen we eventueel een afspraak maken voor het persoonlijk contact en een definitieve offerte.

Offerte metselwerk, stap voor stap

  1. Vul uw voornaam in
  2. Daarna vult u uw adres in.
  3. Dan vult u uw email adres en telefoonnummer in.
  4. Bij de aanvangsdatum vult u in wanneer wij moeten beginnen met de werkzaamheden.
  5. Vervolgens kiest u een passende rubriek.
  6. In het veld “titel opdracht” vult u een korte titel in van de uit te voeren opdracht, bijvoorbeeld: “tussenwand metselen”.
  7. Bij omschrijving vult u een uitgebreide beschrijving in van de te uit te voeren werkzaamheden. Hoe uitgebreider u het invult des te uitgebreider kunnen wij een offerte maken.
  8. Klik op “Vraag gratis metsel offerte aan”.

Bespaar op uw offerte!

Als u van plan bent een metselaar in te huren voor uw metselwerk, dan is het verstandig offertes van meerdere  op te vragen.

De prijzen van metselen kunnen aanzienlijk van elkaar verschillen en door de prijzen per m2 te gaan vergelijken, kunt u de beste prijs voor uw metselaar kiezen. 

U ziet, de weg wijst zich vanzelf. Na ontvangst van uw metselwerk offerte aanvraag heeft u binnen 2 werkdagen een kostenspecificatie in uw mailbox.

*Het komt voor dat de werkzaamheden van u niet in onze planning passen. Wanneer dit voorkomt zullen wij als goede service uw aanvraag doorzetten naar een door ons erkend collega bedrijf.

Metsel-Gigant
Metsel-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!