Metselaar Eindhoven

Ons metselbedrijf en goedkope metselaar Eindhoven is gespecialiseerd in betaalbaar metselwerk en alles wat daarbij komt kijken.

Van het daadwerkelijk bouwen van muren en het vervangen van voegwerk tot het reinigen en renoveren van uw gevel of schoorsteen, de Metsel-Gigant doet het.

Het metselen van een muurtje lijkt wellicht eenvoudig, maar dat is het niet. Tenminste niet als u graag een muur van duurzame kwaliteit wil, die lang in goede staat blijft.

Dit soort metselwerk kunt u dan ook meestal beter overlaten aan een vakman.

buitenmuur-laten-metselen
Buitenmuur laten metselen

Erkend metselbedrijf in Eindhoven

Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren en volgens beste richtlijnen te werken. Ook de klanttevredenheid en de garantie op het metselwerk die hierbij hoort zijn daarom essentieel binnen ons bedrijf als we werken in Eindhoven.

We werken bovendien tegen concurrerende prijzen, omdat we een groot deel van onze inkoop samen met andere bedrijven regelen. Dit kostenvoordeel voor ons, merkt u in de prijs.

Een metselklus die u door ons laat uitvoeren is namelijk zeer goedkoop. Ook onze goede contacten aan de inkoopkant zorgen voor lage kostprijzen.

Gevelreiniging Eindhoven

De gemiddelde kostprijs van een gevelreiniging van uw buitenmuren of gevels in Eindhoven hangen grotendeels af van de grote en het aantal m² van uw gevel.

Ook het soort vuil dat op de buitengevel aanwezig is heeft invloed op de vierkante meter prijs.

Elk soort gevel heeft verschillende soorten vuil wat op de buitenmuren terecht is gekomen in de loop der tijd.

Door de verschillende reinigingsmethodes krijg je dus ook verschillende prijzen per m² voor het laten reinigen van je muren.

gevel-chemisch-reinigen
Gevel chemisch reinigen

Gevelrenovatie Eindhoven

Wat zijn de kosten van een totale gevelrenovatie in Eindhoven? En wat gevelrenovatiewerk eigenlijk allemaal in?

Gevelrenovatie is eigenlijk het opknappen van je bestaande gevel van je huis. Dit kan goedkoop maar ook duur.

U heeft dit zelf in de hand…..

Kiest u voor nieuwe gevelbekleding dan zullen de prijzen een stuk duurder zijn dan uw gevel alleen te laten herstellen va loszittend voegwerk.

Omdat wij een erkend gevelrenovatiebedrijf zijn ook in de buurt van Eindhoven krijgen wij veel vragen betreft gevelrenovaties en de prijzen. Denkt u hierbij aan vragen zoals:

  • Wat zijn de kosten van een gevelrenovatie in Eindhoven?
  • Wanneer laat je je gevel renoveren?
  • Hoe duur is een gevelrenovatie?
  • Waar moet je opletten als je overgaat tot een gevelrenovatie?

Metselwerk in Eindhoven

Of u nu een enkel muurtje in uw huis of tuin wilt laten metselen, een volledige stenen tuinafscheiding of een complete garage of zelfs huis wilt bouwen, de metselaar Eindhoven kan u altijd van dienst zijn.

Ook het repareren en reinigen van gevels inclusief de voegen is echt een klus voor ons.

De goed opgeleide vakmensen van Metselaar Eindhoven zijn ervaren in uiteenlopende metseltechnieken en het werken met verschillende materialen.

Wij nemen u al het werk uit handen. Van het bepalen van de exacte afmetingen en de juiste positie tot het leggen van een eventuele fundering en het opleveren van het eindproduct.

U kunt kiezen uit een groot assortiment stenen, elk met zijn specifieke eigenschappen en doeleinden. Ook beheersen we alle mogelijke methoden om een huis te reinigen. Desgewenst adviseren wij u hierbij graag.

opnieuw-voegen-gevel
Opnieuw voegen gevel

Voegwerk

Voegen kunnen na verloop van tijd aardig beschadigen, vuil worden en zelfs afbrokkelen. Dit kunnen wij voor u herstellen. Soms is reinigen voldoende, een andere keer moeten de bestaande voegen volledig vervangen worden.

Ook overige onderdelen van uw gevel of schoorsteen kunnen in de loop der tijd aan renovatie of vervanging toe zijn. Wij hebben veel ervaring in gevel- en schoorsteenrenovaties. Een goed onderhouden gevel en rookkanaal zijn niet alleen van belang voor het zicht.

Ontbrekende stenen en slecht voegwerk kunnen ook vocht problemen veroorzaken.

Gevel impregneren

Om het gevelonderhoud in de toekomst te vergemakkelijken, kunnen we uw gevel impregneren met impregneermiddel. Er wordt dan een beschermlaag aangebracht, waardoor onder andere het weer veel minder invloed heeft.

De waterdichte laag stoot ook water af zodat er veel minder kans is op vocht doorslaande muren.

Een geïmpregneerde muur garandeert u dan ook van minder onderhoud en minder vuil op de gevel. Het is verstandig om dit direct na een gevelrenovatie uit te laten voeren.

Kosten van metselwerk

Wanneer u nieuwsgierig bent naar wat de kosten van verschillende metselbedrijven in Eindhoven dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw metselklus.

Wij reageren altijd binnen 2 werkdagen op uw offerte aanvraag met een vrijblijvende prijsopgave.

U weet dus heel snel wat de kosten zullen zijn wanneer u metselklus laat uitvoeren door de Metsel-Gigant.

RandstadBuiten de Randstad
Metselaar AmsterdamMetselaar Amersfoort
Metselaar RotterdamMetselaar Alkmaar
Metselaar HaarlemMetselaar Breda
Metselaar UtrechtMetselaar Zwolle
Metselaar Den HaagMetselaar Enschede
Metselaar AlmereMetselaar Nijmegen
Metselaar LeidenMetselaar Tilburg
Metselaar HoofddorpMetselaar Groningen

Metsel-Gigant
Metsel-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!