Metselaar Groningen

Ons metselbedrijf met de metselaar Groningen is de specialist op het gebied van allerlei soorten metsel en voegwerkzaamheden.

Maar ook voor gevelrenovatie en gevelreiniging voor een betaalbare prijs kunt u ons inhuren.

Zowel particulier als bedrijfsmatig kunt u van onze diensten gebruik maken. Zo voeren wij metselwerk uit voor bestaande en nieuwbouwwoningen in Groningen en omgeving.

Ons metselbedrijf is gespecialiseerd in gevelrenovatie, gevel stralen, schoon en vuil metselwerk, buitenmuren impregneren, schoorsteen renovatie, en muren laten metselen ook bij u in Groningen.

prijs-metselwerk-per-m2
Metselwerk

Op onze website van ons voeg- en metselbedrijf de Metsel-Gigant vindt u allerlei diensten die compleet worden beschreven.

Jarenlang hebben wij ervaring opgebouwd en zijn wij uitgegroeid tot een allround metselbedrijf met de beste metselaars.

Metselwerk door de metselaar uit Groningen

Voor al uw metselwerkzaamheden kunt u bij ons de metselaar Groningen terecht. Wij leveren uitmuntende kwaliteit en puur vakmanschap.

Wij zijn experts in het metselen van allerlei verbanden, zoals halfsteensverband, kettingverband en staand verband, maar ook andere verbanden die gemetseld kunnen worden draaien wij onze hand niet voor om.

Al onze collega´s zij gespecialiseerde metselaars die hoge diensten afleveren van de hoogste kwaliteit. Indien u aanbouwt of nieuwbouw creëert, maken wij een goede planning voor al u te metselen muren.

Of dat nu voor een garage is, een huis, een bedrijfspand, wij metselen alles. Wij zijn breed inzetbaar en onze allround gediplomeerde metselaars zijn accurate werkers.

Gevelrenovatie Groningen

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het renoveren van gevels met onze metselaar Groningen. Denk dan aan de bouwkundige staat van een woning flink verbeteren en het repareren van de voegen.

Allerlei soorten gevels va natuursteensoorten tot vak stenen gevels, renoveren wij. We restaureren een beschadig deel om het teug te brengen naar een goede toestand.

Als huiseigenaar is het belangrijk dat u de gevel bijhoudt, want een gevel kan door allerlei weersinvloeden beschadigen.

Uw huis wordt meer waard indien uw gevel er weer als nieuw uitziet en bouwkundig in orde is.

Prefab-schoorsteen
Prefab schoorsteen

Metselbedrijf voor schoorsteen renoveren

Oude schoorstenen kunnen barsten of zelfs beschadigde stenen hebben en dat kan lekkage tot gevolg hebben.

De buitenkant van een schoorsteen kan optimaal weer gevoegd worden en indien dit niet meer mogelijk is metselen wij voor u een nieuwe schoorsteen.

Ook kan het lood wat rondom de schoorsteen zit los raken of beschadigen, en dat herstellen wij ook. Onze ervaren personeel zet een steiger en hakt de oude voegen uit.

Ze worden opnieuw gevoegd en indien nodig zal er een nieuwe loodketen worden aangebracht. De schoorsteen wordt meteen gereinigd van mos en u kunt ook de schoorsteen impregneren.

Gevelreiniging Groningen

De gemiddelde prijs van een gevelreiniging hangen grotendeels af hoe je buitenmuren erbij staan? Ook het aantal m2 is van groot belang voor de prijsberekening.

Bij het reinigen van een buitenmuur of gevel kan het voorkomen dat het voegwerk los gespoten wordt en er opnieuw gevoegd moet worden.

Ook de soort voegen wat tussen het metselwerk zit zijn prijsbepalend voor de uiteindelijke gevelreiniging kosten.

Ook heeft u de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn voor een gevelreiniging. 

Dit omdat wij veel vragen krijgen over het reinigen van buitengevels door onze gevelreinigers. Denkt u aan vragen zoals:

Impregneren buitenmuren

De metselaar Groningen gebruikt een speciale techniek om buitenmuren te impregneren. Deze techniek zorgt ervoor dat al het vocht niet meer door de muren heen kan dringen en uw huis lekker droog blijft.

Impregneren beschermt uw muren tegen allerlei weersinvloeden en doordat de muren waterafstotend zijn heeft u alleen maar voordelen.

Geen vocht meet in metselwerk en beton en geen vuil aanhechting meer. De impregnatie zorgt voor betere isolatie wat een voordeel heft in uw stookkosten.

Offerte voor metselwerk in Groningen

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons metselbedrijf Groningen en wanneer u benieuwd bent naar de kosten voor de metselklus die u graag wilt laten uitvoeren sturen wij u geheel vrijblijvend de kosten van metselwerk naar u op..

U zult verbaasd staan over hoe goedkoop wij metselwerken kunnen uitvoeren in Groningen in tegenstelling tot andere metselbedrijven!

RandstadBuiten de Randstad
Metselaar AmsterdamMetselaar Amersfoort
Metselaar RotterdamMetselaar Alkmaar
Metselaar HaarlemMetselaar Breda
Metselaar UtrechtMetselaar Eindhoven
Metselaar Den HaagMetselaar Enschede
Metselaar AlmereMetselaar Nijmegen
Metselaar LeidenMetselaar Tilburg
Metselaar HoofddorpMetselaar Zwolle


Metsel-Gigant
Metsel-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!