Muur metselen kosten

Muur metselen wat zijn de kosten hiervoor? Bij het metselen van muren komt nog een hoop kijken.

We zullen u op deze pagina uitleggen hoe de kosten zijn opgebouwd van het metselen van wanden en wat de juiste werkwijze is.

Ook bent u in de gelegenheid om gratis een offerte aan te vragen voor de muur die u graag wilt laten metselen.

prijs-metselwerk-per-m2
Metselwerk per m²

Zo heeft u heel snel duidelijkheid over de kosten van de muur die u wilt laten metselen. Omdat wij een vrij bekend metsel- en voegbedrijf zijn uit Amsterdam krijgen wij veel vragen over de prijzen van het metselen van muren. Denkt u hierbij aan vragen zoals:

  • Wat kost het metselen van muren per vierkante meter?
  • Is muren laten metselen duur?
  • Hoe lang duurt het metselen van een muur?
  • Zijn de prijzen van muren metselen inclusief materiaal?

Op al deze bovenstaande vagen geven wij u op deze informatie pagina alle antwoorden. Lees snel verder en kom erachter wat het metselen van uw muren gaat kosten…..

Prijzen muur metselen

Op onze site treft u alle metsel gerelateerde onderwerpen aan zoals de kosten van metselen en de juiste werkwijze.

Maar ook de keuze voor het soort stenen, en wat voor soort voeg u wilt. Gaat het om een enkele muur of een dubbele spouwmuur en naar welk metselverband gaat uw voorkeur uit.

Misschien dat u er helemaal uit bent en precies weet waar uw wensen naar uitgaan. Maar omdat het voor de meeste mensen, begrijpelijkerwijze, geen dagelijkse bezigheid is, adviseren wij u graag.

Laat voor u metselen

Ons metselbedrijf is erkend en gecertificeerd en daarom moeten wij aan de strenge eisen voldoen die vanuit de Overheid worden gesteld aan bouwbedrijven.

Onze vakmannen zijn allemaal in het bezit van de juiste diploma’s en de muur metselen kosten zijn betaalbaar.

Daarnaast worden ze continu op de hoogte gehouden van de nieuwste technieken wat betreft het metselen. Zo volgen ze geregeld trainingen en cursussen. Hierdoor weten ze dan ook precies hoe ze te werk moeten gaan om echt maatwerk te leveren.

metselen-buitenmuur
Buitenmuur metselen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als allround metselbedrijf doen wij alle soort metselklussen. Lees hieronder de meest voorkomende metselklussen.

Kosten per vierkante meter

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten voor het metselen van uw muren per m². De prijzen per m² hangen heel erg af van het soort muur dat u graag wilt laten metselen.

Zo is een enkelsteensmuur natuurlijk een stuk goedkoper dan een spouwmuur laten metselen. Ook is het metselen met snelbouwstenen een stukje duurder dan met de traditionele baksteen.

Wel kunnen we meegeven dat u ongeveer moet uitgaan €115,- per m² voor een simpel muurtje.

Dit is dus een halfsteens muurtje met een standaard baksteen. Dezelfde prijs geld ook ongeveer wanneer u een schoorsteen wilt laten metselen of een gemetselde tuinmuur wilt laten maken.

Voor de exacte kosten van uw klus kunt u gebruik maken van ons online offerteformulier.

Het invullen van het formulier spreekt voor zich. Bij de omschrijving is voldoende ruimte beschikbaar om alle, voor ons bruikbare informatie, aan te geven zoals de vierkante meters, het metselverband, en de soort stenen.

Bespaar op het metselen van muren!

Met deze informatie maakt u het ons mogelijk een kostenoverzicht voor u te maken die u uiterlijk 3 dagen na ontvangst in uw mailbox aantreft. Uiteraard adviseren wij u graag als u er zelf niet helemaal uitkomt.

Wij wachten uw offerte aanvraag met belangstelling af ga er maar van uit dat de muur metselen kosten bij ons het laagste zijn!

Op deze manier kunt u al snel zien dat u bij de Metsel-Gigant flink zult besparen op de kosten voor het metselen van een muur.

Metsel-Gigant
Metsel-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!