Voegbedrijf

De Metsel-Gigant is een erkend en voordelig metsel- en voegbedrijf uit Noord-Holland Amsterdam

Bij ons vindt u ervaren metselaars die metselwerk leveren van een hoge kwaliteit. Het zijn dan ook echte vakmannen.

Als metsel- en voegbedrijf voeren wij werkelijk alle werkzaamheden uit.

Van sierwerk tot aan complete renovaties en nieuwbouw projecten.

Op onze projectpagina op deze website, treft u foto’s aan van opdrachten die wij naar volle tevredenheid bij de verschillende opdrachtgevers hebben uitgevoerd. Wij draaien onze hand er niet voor om.

voeg-reparatie
Voeg reparatie

Al onze diensten voeren wij uit tegen de scherpste en goedkoopste tarieven met de beste vakmensen voor het metselen van alle muren.

Weet u overigens dat slecht voegwerk niet alleen visuele gevolgen heeft maar dat ook de isolerende werking van een muur achteruit holt als de voegen uitgesleten of beschadigd zijn.

En op een hogere energienota zit natuurlijk niemand te wachten.

Kosten voegbedrijf

Als u de buitenkant van uw woonhuis net zo knap wilt hebben als de binnenkant van uw woning dat zijn de gevels rondom uw huis een grote post aan zichtwerk.

Door je voegwerk te vervangen of het herstellen van uw gevel door een gevelrenovatie uit te laten voeren knapt de buitzijde van uw huis flink op en kan er weer als een nieuwbouwwoning uit komen te zien.

Wat de kosten zijn van een voeger die u inhuurt bij een voegbedrijf hangen af van uw wensen en persoonlijke situatie.

We geven u hieronder de gemiddelde kosten van verschillende werkzaamheden die een voeger of metselbedrijf voor u uit kan voeren:

WerkzaamhedenPrijzen (inclusief btw)Per uur / per m²
Muren laten reinigenVanaf € 4,-Per m²
Impregneren murenVanaf € 6,-Per m²
Metselwerk voegenVanaf € 9,-Per m²
GevelrenovatieVanaf € 35,-/ € 40,-Per uur
GevelrestauratieVanaf € 35,-/ € 40,-Per uur
Metselwerk ( standaard )Vanaf € 35,-/ € 40,-Per uur

Kwaliteit voegwerk

Een zeer belangrijk onderdeel van het metselwerk is het voegen. In het Engels wordt hiervoor het woord “to join” gebruikt. Dit komt omdat de functie van voegen, het bij elkaar houden van de stenen is.

U kunt zich wellicht voorstellen dat onder invloed van onder andere weersomstandigheden de kwaliteit van de voegen in de loop der jaren verslechterd.

De voegen kunnen zijn gaan brokkelen of er kunnen zelfs hele scheuren ontstaan.

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Repareren en vervangen van voegwerk

De Metsel-Gigant repareert en vervangt uw voegwerk op deskundige wijze. Wanneer u ons inschakelt voor metselwerk, dan kunnen wij u adviseren in het type voegwerk en wij kunnen zelfs de voegen kleuren. 

Verder voeren wij, als voegbedrijf, ook gevelrenovaties uit aan bestaande gevels.

Het repareren van voegen doen wij ook, allereerst worden de voegen verwijderd door ze eruit te slijpen of als dit niet lukt ze eruit te hakken.

Na verwijdering van de oude voegen kunnen we starten met het opnieuw voegen van uw muur. Het doel is uiteraard dat uw muren er weer representatief uitzien.

Er bestaan verschillende soorten voegwerk. De twee meest voorkomende zijn; stoot- en lint voegen. Stootvoegen zijn horizontale voegen en lint voegen zijn verticale voegen.

opnieuw-voegen-gevel
Opnieuw voegen

Voegen renoveren

Als u uw buitenmuren wilt herstellen omdat de bestaande voegen erg slecht zijn dan kunt u denken aan uw voegen renoveren. Ook de voegen van uw metselwerk hebben onderhoud nodig net zo als de rest van uw woning.

Als de bestaande voegen in het metselwerk los zitten is het verstandig deze voegen uit te hakken en te vervangen voor nieuwe. Als het oude voegwerk van de gevel niet meer voldoet aan de eisen dan kunt u lekkage krijgen in uw spouwmuur.

Door op tijd te wezen met het renoveren van uw bestaande voegwerk zal u de schade aan uw woning beperken en dit scheelt u op ten duur een hoop geld.

Wat kan een voegbedrijf voor u doen?

Als u een voegbedrijf inhuurt dan kan dit voegersbedrijf binnen een zeer korte tijd uw buitenmuren voorzien van nieuw voegwerk.

Maar u schakelt uiteraard niet alleen een voegbedrijf in voor het herstellen van oude voegen.

Ook de onderstaande situaties kunt u een voeger voor inhuren:

Monumentaal voegwerk door erkend voegbedrijf

Als u een huis heeft wat onder een monument valt dan zal u voegbedrijven moeten inhuren die een Erkend Restauratie certificaat hebben in alle soorten voegwerk en gevelherstel.

Deze gevelspecialisten zijn getest op hun kwaliteit, ambacht en betrouwbaarheid.

Als u dus met een erkend voegersbedrijf in zee gaat bent u zeker van kwaliteit voegwerk voor uw monumentale pand of woning.

Een goedkoop voegbedrijf vinden!

Als u uw huis flink wilt laten opknappen door deze te verbouwen aan de buitenzijde dan is het herstellen van voegwerk een belangrijk onderdeel.

Wilt u uw voegen weer als nieuw hebben maar u heeft geen zin om deze voegen te reinigen? Huur dan een goedkoop voegbedrijf & metselbedrijf in.

Door het inhuren van voegers hoeft u zich geen zorgen te maken dat het voegwerk niet in orde komt. Ze nemen alles uit uw handen zodat u zich totaal geen zorgen hoeft te maken over het voegwerk van uw huis.

Voordat u met een voegersbedrijf in zee gaat is het belangrijk te weten wat de prijzen zijn van andere voegbedrijven.

Vraag bij ons geheel vrijblijvend de kosten van nieuw voegwerk aan en u zult zelf zien dat wij het goedkoopste voegbedrijf in Nederland zijn.

Bent u benieuwd geworden naar onze werkzaamheden en onze aantrekkelijke voegwerk prijzen? Neemt u dan, via het online offerte formulier, contact met ons op. Wij zullen u dan snel informeren.

Handig om te weten…

Waar werkt jullie voeg & metselbedrijf?

Ons voegbedrijf werkt in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Alkmaar, Noord-Holland, Den Haag, Haarlem, Leiden enz….

Kost voegen duur?

opnieuw-voegen-gevel

Nee, voegen van metselwerk wordt per m² berekend en hoeft zeker niet duur te kosten. Berken op deze pagina binnen 2 minuten uw prijs om uw gevel opnieuw te laten voegen.

Metsel-Gigant
Metsel-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!