Roet verwijderen

Heeft u brand gehad in uw woning of kantoor? Dan heeft u waarschijnlijk roetschade of roet aanslag.

Hier wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf! Roet verwijderen is specialistisch schoonmaakwerk en daar dient u echt een professioneel voor in te schakelen.

Het is echt lastig om het roet zelf te verwijderen. De Metsel-Gigant uit Amsterdam kan u hierbij helpen.

Wij kunnen voor u de aanslag van roet verwijderen uit uw woning. Wij krijgen regelmatig vragen over het laten verwijderen van roetaanslag.

roet-verwijderen
Roet verwijderen

In de meeste gevallen gaat de vraag over de prijs. Denkt u hierbij aan vragen zoals:

  • Wat zijn de kosten?
  • Hoe duur roet laten verwijderen?
  • Wat zijn normale prijzen?
  • Kost een verwijderen veel?

Natuurlijk is roetaanslag laten verwijderen niet heel goedkoop maar in onze ogen hoeft het schoonmaken van roet ook niet duur te wezen.

De gemiddelde prijzen een roetreiniging variëren ook enorm. Daarom vinden wij dat u recht heeft op een eerlijke prijs kwaliteits verhouding.

Leest u hier alle prijsinformatie die u van te voren moet weten voordat u over gaat tot het inhuren van een reinigingsbedrijf.

Hoe verwijder ik roet?

Allereerst is het beter om bij het plafond te gaan beginnen om het roet te verwijderen. Als u dit namelijk niet doet kunnen de wanden namelijk weer vies worden.

Er zijn heel wat schoonmaakmiddelen tegen roet op de markt die u een aardig handje kunnen helpen en het schoonmaakwerk zo kunnen verlichten zoals pure alcohol.

Als u alcohol verdunt met lauw water en dit met een nevelspuit tegen het plafond en wanden opspuit zal het roet van zelf op gaan lossen en kunt u dit verwijderen met een spons.

Echter zult u dit meerdere malen moeten herhalen om een schoon eindresultaat te krijgen. Een plafond schoonmaken is dan ook niet echt een gemakkelijke klus.

Hg schoonmaak producten tegen roet verwijderen zijn ook erg geschikt. Na het verwijderen van de roet uitslag zullen er altijd vlekken achterblijven op wanden en plafonds.

Schilder alles dan ook over met een goede isolatie verf zodat de vlekken niet door de nieuwe verflaag heen dringen.

roet-verwijderen-schoorsteen
Roet verwijderen schoorsteen

Roet verwijderen na brandschade

Bij ons voegbedrijf & metselbedrijf werken verschillende metselaars en gevelreinigers die stuk voor stuk inzetbaar zijn voor verschillende projecten zoals roet of graffiti verwijderen.

Wij hebben dan ook medewerkers in dienst die precies weten hoe ze snel en goed roet moeten verwijderen.

Bovendien gaan zij hierbij zeer klantvriendelijk te werk. Ze houden rekening met uw situatie en gaan dan ook vakkundig en professioneel te werk.

Afhankelijk van de omvang van de schade zal waarschijnlijk eerst de komst van de schade expert van uw verzekeringsbedrijf ter plaatse komen om de situatie te beoordelen.

Dit heeft uiteraard te maken met de schadevergoeding die u kunt verwachten naar aanleiding van de brand- en gevolgschade.

Roet aan buitenkant woning

Wanneer u in een gebied woont waar veel auto’s langskomen zult u merken dat er ook roetaanslag op de buitenkant van uw woning komt. Het is voor ons ook geen enkel probleem om deze roet te verwijder.

Het reinigen van een gevel en dakpannen is namelijk ook een specialiteit van ons.

Vraag een vrijblijvende offerte aan om voor het reinigen van de buitenkant van uw woning als er roetaanslag aanwezig is. U zult verbaasd zijn van onze extreem lage prijzen.

Het roet verwijderen kent twee aspecten

Het verwijderen van roet dient met zorg te gebeuren. Roet verwijderen kent twee aspecten: enerzijds zal het zorgen voor een betere aanblik omdat wij roet plekken schoonmaken en anderzijds zorgt het ervoor dat de afvoer van de rook weer werkt zoals bedoeld.

Daar komt bij dat het ervoor zorgt dat schadelijke stoffen ook verdwijnen. Het is dus zowel van cosmetische waarde alsmede belangrijk voor uw gezondheid.

Wij beschikken over een ervaren team aan specialisten die beschikken over de juiste kennis, ervaring en materialen.

Roet maar ook waterschade verwijderen

Als metsel en gevelbedrijf leveren wij diverse diensten zoals graffiti verwijderen. Naast de hulp die wij leveren bij waterschade en roetschade, zijn wij ook inzetbaar bij tal van andere schoonmaak klussen.

Zo kunt u ons ook inschakelen voor een éénmalige schoonmaak, een opleveringsschoonmaak, het reinigen van boten of een jaarlijkse grote schoonmaak van de buitenkant van uw huis.

Offerte verwijderen van roet

Voor meer informatie over onze mogelijkheden met betrekking tot roet verwijderen adviseren wij u verder over onze site te surfen. Heeft u een vraag of wellicht een opdracht dan kunt u het offerteformulier op de site invullen.

U ontvangt dan binnen 2 werkdagen een prijsopgave in uw mailbox en dat is wel zo makkelijk.

Handig om te weten…

Hoe roet verwijderen na brand?

Roet is zeer lastig te verwijderen! Hiervoor kan je zeker na een brand beter een specialist inhuren. Leest u hier alles over wat het kost om roetschade op te laten lossen.

Hoe roet verwijderen van muren?

Roet kan je het beste ( als u het zelf wilt doen ) verwijderen met een roetverwijderhaar zoals die van HG. Echter komt roetaanslag vaak terug en wordt nadat er opnieuw geschilderd is weer zichtbaar. lees hier wat u moet doen!

Hoe roet verwijderen van plafond?

Zowel nicotine als roet zijn 2 lastige klussen om schoon te krijgen. Leest u hier wat het kost om dit te laten doen door een specialist.

Metsel-Gigant
Metsel-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!