Voegen kleuren

voegen kleuren

De juiste uitstraling met een stenen muur bereikt u door een keuze te maken voor de juiste soort stenen met voegen die, in plaats van de standaard voeg kleur, een kleur krijgen.

Voegen kleuren is een goedkope oplossing om een gemetselde muur een totaal andere uitstraling te geven. Uw voegen laten kleuren kan perfect bij de Metsel-Gigant.

Op deze pagina vindt u alle informatie over de verschillende manieren waarop u uw voegen een nieuwe kleur kunt geven. Ook ontdekt u wat de kosten voor deze klus zijn en kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen.

Unieke voegen

Het voegwerk is een bekend onderdeel van het metselwerk. U ziet ze dan ook terug in elke muur. Veel voegen hebben een saaie, grijzige kleur.

Maar door een nieuwe kleur aan de voegen te geven is het mogelijk om een gevel of andere gemetselde muur een echt unieke uitstraling te geven.

De kleuren die u kunt gebruiken zijn echt zeer uitgebreid. Het is dus mogelijk om een voeg echt elke alle kleuren van de regenboog te geven. In de meeste gevallen kiezen mensen er toch voor om een neutrale kleur te kiezen voor hun voegen.

De buitenmuur

De meest gekleurde voegen zijn de voegen van de gevel. De voegen van de gevel laten verven geeft het pand binnen no-time een heel andere uitstraling.

Ook hier kunt u kiezen voor een verscheidenheid aan kleuren. Wel adviseren wij bij de gevelvoegen om altijd te kiezen voor een donkere kleur. Zeker omdat er buiten weersinvloeden en uitlaatgassen hun gang kunnen gaan op de gevel loopt u het risico met licht gekleurde voegen dat deze heel snel weer vies en donker worden.

Ook voor de badkamer

De badkamer is natuurlijk een plek met ook veel voegen. Na verloop van tijd worden deze voegen vies en ziet het er eigenlijk niet meer uit.

In sommige gevallen is schoonmaken ook echt geen optie meer. Gelukkig is het dan nog wel mogelijk om de voegen een nieuwe kleur te geven.

Het kleuren van voegen in de badkamer werkt eigenlijk hetzelfde als het verven van de voegen in de gevel. Iets meer nauwkeurigheid is wel vereist, als u buiten de voegen schildert ziet u dat direct op de badkamertegels.

Is het kleuren van uw voegen iets voor u?

Heeft u voeg werkzaamheden te verrichten en wilt u direct uw voegen kleuren? Geeft dit bij ons aan en wij verzorgen het voor u. Bent u benieuwd naar de prijzen van voegen kleuren of een gevel voegen?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wij sturen u een uitgebreide offerte waarin wij u precies vertellen wat het kost.

Houdt u er dan wel rekening mee dat wij graag de afmeting van de muren nodig hebben om een prijsopgave te kunnen verzorgen.

Graag tot ziens als nieuwe klant bij de Metsel-Gigant, wij gaan onze uiterste bed voor u doen.

Voegen kleuren offerte?

Zo ziet een muur er gelijk anders uit. Bent u ook benieuwd geworden naar het voegen kleuren? Het maakt niet uit of u een gevel, een badkamer en of zelfs vloer voegen wilt laten verven.

Wij kunnen alle voegen een nieuwe kleur geven voor een scherpe prijs.

Vraag daarom vandaag nog een offerte aan voor het voegen kleuren en ontvang binnen 2 werkdagen een vrijblijvende prijsopgave.

Metsel-Gigant
Metsel-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!