Tuinhuis metselen

Een tuinhuis metselen tegen scherpe prijzen kan want dit hoeft echt niet duur te kosten. De metselaars van voeg & metselbedrijf de Metsel-Gigant graag voor u doen.

Sinds jaar en dag realiseren wij onder andere tuinhuizen en schuren in alle soorten en maten.

Niet alleen metselen wij uw tuinhuis maar ook kunnen wij een complete fundering aanleggen met wapeningsstaal zodat u een stevige ondergrond heeft voor het metselwerk.

prijs-metselwerk-per-m2
Metselwerk

Aandachtspunten tuinhuis metselen

Surft u eerst eens verder over onze site om een idee te krijgen van de verschillende soorten stenen, metselverbanden en voegen, zo krijgt u zicht op de verschillende mogelijkheden.

De foto’s op onze site geven u wellicht inzicht in de mogelijkheden en misschien doet u inspiratie op.

tuinhuis-metselen
Tuinhuis gemetseld

Functie tuinhuis

Als u in huis ruimte tekort komt qua opbergmogelijkheden en uw tuin is groot genoeg dan kunt u inderdaad overwegen een tuinhuis of schuur te (laten) bouwen.

Een tuinhuis is ideaal voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap, kussens en de tuinmeubelen gedurende de wintermaanden.

Sommige mensen laten zelfs een tuinhuis bouwen om een kantoor of sauna in te maken.

Er zijn verschillende manieren om een tuinhuis te bouwen. De één kiest voor een houten tuinhuis, waar het nodige onderhoud mee gepaard gaat en de andere kiest voor een gemetselde schuur.

Wat het beste bij u past hangt uiteraard af van uw smaak, wensen en budget. Sommige mensen kopen een bouwpakket bij een bouwmarkt, andere bestellen een prefab tuinhuis.

Onze ervaring is dat gemetselde schuren weinig onderhoud behoeven en een lange levensduur hebben.

U hoeft dus niet om de paar jaar te schilderen en dat scheelt kosten en uiteraard een hoop tijd.

Welke stenen voor metselen tuinhuis?

Over het algemeen worden er vier verschillende soorten stenen gebruikt voor het metselen van een muur;

  1. Volle betonblokken, deze zijn 14 cm dik en vrij glad. Er bestaan ook holle betonblokken die een betonnen rand hebben maar van binnen leeg zijn.
  2. Cellenbeton, deze stenen staan bekend om het lichte materiaal en het sterk isolerend vermogen. Cellenbeton wordt ook wel gasbeton genoemd, ze zijn 20 cm dik.
  3. Geëxpandeerde klei, deze klei is door verhitting uitgezet, de muurdikte wordt 19 cm.
  4. Isolerende snel bouwsteen,  alhoewel de prijs per vierkante meter hoger ligt is de isolerende waarde uiteraard hoog. De muurdikte is 19 cm.

Goedkoop tuinhuis metselen zonder vergunning

Bij Voegbedrijf & Metselbedrijf de Metsel-Gigant uit Amsterdam metselen wij uw tuinhuis, goedkoop kundig en snel. De volgende zaken zullen wij met u bespreken om te zorgen dat aan al uw wensen wordt voldaan.

  • Is er sprake van een goede fundering?
  • Heeft u nagedacht over de de maatvoering van deur- en raamkozijnen?
  • Met welke soort stenen wilt u dat wij uw tuinhuis metselen?
  • Hoe dik en in welke kleur wilt u het voegwerk uitgevoerd hebben?
  • Wilt e enkel muren of spouwmuren?
  • Heeft u een bepaald metselverband in gedachten?

Er zijn dus een hoop zaken waarover u na moet denken. Als u hier hulp bij zoekt of niet exact op de hoogte bent van de mogelijkheden dan helpen wij u hier uiteraard graag mee.

Op onze site vindt u voorbeelden van projecten die wij reeds hebben afgerond.

Bespaar op het metselen van uw tuinhuis!

U ziet, er is genoeg te kiezen. Zoekt u hulp of wilt u een offerte neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. Verder kunt u, door over onze site te surfen, veel informatie vinden.

Maakt u vooral gebruik van ons offerteformulier. U geeft ons zoveel mogelijk informatie aan.

Op deze manier kunnen wij een uitgebreide offerte voor u maken. Vraagt u ook meerdere offertes aan bij andere metselbedrijven. Op deze manier kunt u een vergelijking maken.

Let ook op zaken als transparantie van de uitgebrachte offerte, erkenning van het bedrijf en zaken als garantie.

Onze offertes zijn volledig duidelijk, geheel gratis en vrijblijvend. U hoeft dus niet bang te zijn dat u door een offerte aanvraag aan ons “vastzit”.

Mocht u ons de opdracht gunnen, vult u dan het offerte formulier in en u zult versteld staan over onze scherpe tarieven. Bij de Metsel-Gigant bent u aan het juiste adres voor al uw metselwerk.

Vragen & Antwoorden

Hoe metsel je een tuinhuis?

Beste website

Het metselen van tuinhuizen is niet zo makkelijk als dit lijkt. Metselwerk is iets waar je echt ervaring in moet hebben. Leest nu hier de gemiddelde prijzen van het metselen van tuinhuisjes.

Wat kost een tuinhuis metselen?

Afhankelijk van de grote van het tuinhuis die u wenst kan u op deze site een prijsindicatie vrijblijvend laten opstellen. Lees snel hoe.

Kan je een tuinhuis met overkapping metselen?

Jazeker, je kan ervoor kiezen een overkapping aan te laten metselen aan uw nieuwe of oude tuinhuis. Lees hier wat de kosten zijn en vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan.

Metsel-Gigant
Metsel-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!