Auteur Jouke de Groot

Alle gerichte informatie op deze website is geschreven door Jouke de Groot. Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 50 jaar specialist en bouwkundige is op het gebied van gevelherstel en metselwerken.

In 1983 zette Jouke het bedrijf de Metsel-Gigant op en met een groot succes…

Het begin…

Jouke de Groot nu 72 jaar oud begon als klein jongetje (rond 14 jaar) al in de bouw met schilderen. Door 10 jaar in het schildersvak te hebben gezetten is hij uiteindelijk overgestapt en heeft zich verdiept in het renoveren van gevels en diverse soorten van metselwerken.

Zo heeft hij doorgeleerd als bouwkundige om oude gevels van monumenten van huizen en panden in de stad Amsterdam weer geheel zonder enige schade te herstellen en te renoveren.

In de jaren 90 kwam de grote zoekmachine Google op de markt en ook Jouke moest met zijn tijd mee en liet voor zijn bedrijf een website maken ( al had hij het door zijn vaste klantenbestand het eigenlijk al veel te druk)

Al met al is op deze manier de website de Metsel-Gigant tot stand gekomen en kon Jouke al zijn ervaringen en expertise delen met mensen die weinig tot geen ervaring hadden in het herstellen van gevels en het metselen van muren.

Hij vond dit erg leuk en heeft de website dan ook behoorlijk uitgebreid met de meest belangrijkste informatie betreft gevel & metselwerken.

Expertise

Door jarenlang ervaring te hebben opgebouwd heeft Jouke zich niet alleen maar verdiept in het opknappen van oude gevels.

Zo heeft hij onder andere al zijn bouwkundige diploma’s gehaald van:

Schilderen van woningen
Gevelrenovaties van woningen en panden
Aannemer & Bouwkundig advies
Dak & Constructiebouw
Loodgieterswerk & Elektra
Vloeren storten & aanleggen van beton ( egalisatie )


Garanties

Niet alleen maar goed werk leveren is voor Jouke belangrijk. Echter staat zijn garantie bovenaan zijn lijstje!

“Garantie is iets wat een van de belangrijkste factoren is” zegt hij mensen ( klanten ) willen eerlijkheid en dat je betrouwbaar bent dat is in sommige gevallen nog veel belangrijker dan metselen…..

Prijsaanvragen online…

Omdat tegenwoordig veel op internet wordt gezocht naar prijsinformatie over verschillende bouwwerkzaamheden hebben wij van de Metsel-Gigant nu ook een offerte pagina waar onze vaste en nieuwe klanten een vrijblijvende prijsschatting kunnen ontvangen.

Vaak met een fotootje erbij kunnen wij al een zeer goede richtprijs geven zodat de klanten al een beetje weten waar ze aan toe zijn.

Contact Metsel & Voegbedrijf

Wilt u meer weten of heeft u vragen over aspecten die u niet kunt terug vinden op onze website? Neem dan contact met ons op:

Metsel-Gigant b.v

Box D8079
Strevelsweg 700 303
3083AS Rotterdam
Nederland

Tel: 085 40 15 292

Btw: 1868.58.711 B01
Kvk: 34116426

Metsel-Gigant
Metsel-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!